ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ 2η ΞΕΝΗΓΛΩΣΣΑ- ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μέσω του παιδιού σας θα λάβετε μία αίτηση για το σχολικό έτος 2024-2025, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε είτε το παιδί σας θα παραμένει στο ολοήμερο, είτε όχι .

  1. Αν επιθυμείτε να γράψετε το παιδί σας στο ολοήμερο θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το πάνω μέρος της αίτησης, σημειώνοντας τα στοιχεία σας, την ώρα που επιθυμείτε να αποχωρεί και αν επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας στην πρωινή υποδοχή.
  2. Αν δεν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετέχει στο ολοήμερο, αγνοείτε το άνω μέρος της δήλωσης και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στο πινακάκι που αναφέρει ότι «δηλώνω ότι το παιδί μου δεν θα συμμετέχει στο Ολοήμερο και θα αποχωρεί 13:15».
  3. Είτε το παιδί σας συμμετέχει στο ολοήμερο, είτε όχι θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον τελευταίο πίνακα με τα στοιχεία του συνοδού ή των συνοδών κατά την αποχώρησή του.

Σας παρακαλούμε πολύ να επιστρέψετε μέσω του παιδιού σας την αίτηση συμπληρωμένη μέχρι την Τετάρτη 3-4-2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ 2η ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε ΤΑΞΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες μέσω του παιδιού σας θα λάβετε μία αίτηση προκειμένου να δηλώσετε τη 2η Ξένη Γλώσσα που επιθυμείτε να διδαχθεί το παιδί σας στην Ε τάξη για το σχολικό έτος 2024-2025, δηλαδή, είτε γαλλικά, είτε γερμανικά.

Να σημειωθεί ότι τη 2η ξένη γλώσσα που θα επιλέξετε θα τη διδαχθεί το παιδί σας τόσο στην Ε τάξη, όσο και στη ΣΤ τάξη.

Σας παρακαλούμε πολύ να επιστρέψετε μέσω του παιδιού σας την αίτηση συμπληρωμένη μέχρι την Τετάρτη 3-4-2024.